Ugrál bitcoin. Kiemelt posztok

A Bitcoin gyengén ugrál a Tesla hit után, de a visszahúzás nem lehet teljes: elemző

ugrál bitcoin bitcoin napi előrejelzések

A több hetes melypontra eses akkor következett be, amikor Elon, a Tesla Musk vezerigazgatoja a Twitteren bejelentette, hogy az elektromos autogyarto felfuggesztette a BTC fizeteseit jarművei miatt.

A globalis penzugyi piacok az elmult 24 oraban lemondtak a ugrál bitcoinattol tartva, hogy a Federal Reserve a vartnal hamarabb csökkenti az ösztönzest, amely visszafogja az inflaciot, es ugy tűnik, hogy a komorsag folytatodik.

A központi bank hatalmas monetaris enyhitesi erőfeszitesei voltak elsősorban a penzpiac minden szegleteben tapasztalhato peldatlan kockazatvallalasert az elmult 12 honapban.

ugrál bitcoin tradingview tnt btc

A Bitcoin aprilisa ota ötszörös ralit rendez. Azonban, migMivel az inflacio az egekbe szökik, ugy tűnik, hogy az Egyesult Államok központi bankjanak nincsenek eszközei a likviditascsap folyamatos aramlasahoz.

ugrál bitcoin perbedaan kereskedelem bitcoin dengan forex

A Bitcoin 55 dollarrol 53 dollarra esett az adatok nyilvanossagra hozatala utan, majd Musk tweetje nyoman vesztesegeket szenvedett. Az amerikai reszvenyek is nagy vesztesegeket szenvedtek el, es varhatoan csutörtökön negativ hangon indulnak. A kamatpiacok adatai azt mutatjak, hogy a kereskedők valaszkent növelik a kamatemeles eselyet ben.

ugrál bitcoin betéti btc revolut

Így a bitcoin es mas eszközosztalyok azonnali kilatasa komornak tűnik " Ha a kamatemelesi varakozasok nem csillapodnak, a piaci szereplők lelkesen törekednek a központi banki likviditas köruli trendek valtozasara es arra, hogy a bitcoinaramlas valoban profital-e a"magasabb inflacio" - mondta Vinokourov.

Lehet, hogy érdekel