Sun bitcoin

sun bitcoin

A 4,57 millió dolláros árverés tétje egy ebéd a mogullal, aki köztudottan rühelli a kriptovalutákat. Az épp 28 éves Sun által ben életre hívott Tron összértékét 2,5 milliárd dollár fölé becsülik, ezzel a tizedik legnagyobb kriptovaluta a világon.

sun bitcoin

A fiatal vállalkozó 4, dollárral nyerte az idei árveréstaminek teljes bevétele sun bitcoin célra megy majd. Nem úgy Buffett, akinek el kell töltenie egy ebédet Sunnal, az ifjú titán pedig sok korábbi nyertessel szemben nem tanácsokat vár a milliárdostól, hanem okítani szeretné a kriptovaluták világáról, és más krpitoszakértőket is magával szeretne vinni a találkozóra.

I hope this benefits everyone.

sun bitcoin

Mintha csak néznéd, ahogy valaki kakival kereskedik és bitcoin market gold mondanád: ebből nem maradhatok ki. Sun mindenesetre optimista a találkozót illetően, végtére is a nyertes ajánlat vége csupa 8-as, ami a Távol-Keleten szerencsés számnak minősül.

sun bitcoin

Buffett is várja a találkozót, Sun szerint pedig a pénzemberek gyakran változtatnak a véleményükön, így reméli, hogy meg tudja győzni az idős mogult a kriptovaluták és a blokklánctechnológia hitelességéről. Sun ajánlata volt az eddigi legtöbb, amit valaki kifizetett egy Buffett-féle ebédért. Mondjuk a fiatal vállalkozónak van mit a tejbe aprítania: saját Tron-készletét millió dollár értékűre becsülik.

Ezt olvastad már?

sun token price prediction - Sun token price crash (Why) - sun crypto price prediction (hindi) 2021

Lehet, hogy érdekel