Megaupload bitcoin. Egyáltalán ki az a Kim Dotcom?

Kim Dotcom a letöltéskirály új cége az égbe lőheti a bitcoin árát | FinTechRadar

A The Next Web ebből azt a következtetést vonta le, hogy a népszerű tartalmakat megosztók kapnak valami pénzt a fájljaik után.

megaupload bitcoin forró vásárolni bitcoin

Dotcom szerényen csak annyit mondott, hogy a szolgáltatás elindulása után a jelenleg dollár alatti árfolyamon kapható bitcoin értéke felé fog ugrani. Egyáltalán ki az a Kim Dotcom? Dotcom ben még Kim Schmitz néven látta meg a napvilágot Kelet-Németországban.

megaupload bitcoin 0 03 btc a gbp-ben

Először kamasz internetes vállalkozóként híresült el az es évek elején, kicsit később pedig már számítógépes csalásért ítélték két év felfüggesztett börtönbüntetésre. Dotcom nagy dobása — a neve megváltoztatásán túl — a Megaupload nevű fájlmegosztó oldal létrehozása volt.

megaupload bitcoin btc basti

A és között működő oldalra bárki feltölthetett bármit, a fájlra mutató link birtokában pedig mások leszedhették az adatcsomagot. A bármi többnyire kalóz filmeket és szoftvereket jelentett. Az oldal azzal húzta ki a gyufát, hogy gyorsabb letöltést kínáló prémium csomagok eladásából és hirdetésekből tartotta fenn magát.

megaupload bitcoin az idő múlásával érdemes

Az üzletnek az amerikai igazságügy minisztérium és az Új-Zélandi hatóságok vetettek véget a szerverek és Dotcom vagyonának lefoglalásával. Az ügyből azonban nem lett gyors győzelem a hatóságok számára.

Kiderült például, hogy az új-zélandi hatóságok illegálisan hallgatták le a férfit.

megaupload bitcoin bitcoin kereskedő cukor

Dotcom megaupload bitcoin fellebbezett.

Lehet, hogy érdekel