Kim bitcoin

kim bitcoin

Nagyot ralizik ma a bitcoin Portfolio Cikk mentése Megosztás A mögöttünk álló hónapok őrületes raliját követően komoly korrekció indult a bitcoinnál a napokban, a történelmi csúcshoz képest értékének közel negyedét veszítette el a kriptodeviza.

kim bitcoin ramaphosa bitcoin kereskedő

Az esést követően megszűnni látszik a kriptodeviza túlvettsége, többek között ezzel is magyarázható a most tapasztalt markáns visszapattanás. Persze továbbra sincs kikövezve az út a bitcoin előtt, egyre több elemzőház, tőzsdei szakember és guru mond lesújtó véleményt a kriptodevizáról és kiált buborékot.

kim bitcoin bitcoin cme tradingview

A nap sztárja a kriptodeviza-piacon egyértelműen az Elon Musk által propagált Dogecoinjelenleg százalékos a plusz az eredetileg viccnek szánt kriptopénz árfolyamában.

Mindemellett a "nagy kutyák" jegyzésében is komoly mozgásokat láthatunk, komolyat tud például ralizni ma a bitcoin is.

kim bitcoin forex cryptocurrency

A reddites kisbefektetők által generált hektikus piaci környezetben ma jelentősen emelkedni tud a bitcoin, jelenleg 10 százalékos a plusz a kriptodevizánál. Az emelkedést jelentős korrekció előzte meg a napokban, ennél fogva úgy vélekedhetnek a kim bitcoin, hogy már nem túlságosan túlvett a kriptodeviza.

kim bitcoin auto bitcoin trading software

Ok lehet még az emelkedésre, hogy a kisbefektetők és a shortosok frenetikus csatározását figyelve ismét felértékelődhetett a bitcoin menekülőeszköz-szerepe, a bizonytalan környezetben feltehetően emiatt is menekülhetnek sokan a kim bitcoin kriptodevizához. Az elmúlt napok komoly lejtmenetét nem dolgozta le a mai emelkedéssel a bitcoin, az idei éves teljesítményre azonban egyelőre nem lehet panasz, ben 24 százalékkal került feljebb a jegyzés.

kim bitcoin mi a hideg tároló bitcoin

Kapcsolódó cikkünk.

Lehet, hogy érdekel