Glidera bitcoin

Legality of bitcoin by country or territory — Wikipedia

bitcoin nakup mesa bitcoin trader

A San Francisco székhelyű Kraken felvásárolta a Glidera bitcoin pénztárca szolgáltatást nyújtó startupot. A Kraken felvásárolta a Glidera bitcoin pénztárca startupot A Glidera akvizíciójának részleteit nem tették nyilvánosság, így nem tudni mennyit fizetett a bitcoin pénztárca cégért a Kraken. A Glidera platformján a felhasználók bitcoint tudnak vásárolni közvetlenül a bankszámlájukról.

reddit legjobb crypto exchange american express bitcoin

A megvásárolt bitcoin összeget aztán bármely tetszőleges bitcoin pénztárcában tárolhatják. A szolgáltatása előnye, hogy külön közvetítő nélkül lehet bitcoinhoz jutni amint a bankszámlát a platformon belül érvényesítettük. A szolgáltatás csak amerikai bankszámlákkal működött.

bitcoin ontario kör bitcoin reddit

A megvásárolt bitcoin ezután a cég saját pénztárcájában vagy bármilyen másik bitcoin pénztárcában is tárolhatjuk. A két szolgáltatás integrációja során a Glidera Kraken Direct néven működik majd tovább a cég szolgáltatásai ezen túl a Krakenen keresztül glidera bitcoin elérhetőek.

Ezzel a szolgáltatások a nemzetközi felhasználókhoz is eljutnak, ami jelentősen megnöveli a felhasználói bázist, hiszen eddig csak amerikaiak tudták használni a platformot. A Kraken bevásárolt ban Az idén nem glidera bitcoin Glidera felvásárlása volt az egyetlen befektetése a bitcoin tőzsdének.

bitcoin kereskedelem hollandiában automatizált bitcoin kereskedelem

Januárban a Kraken bejelentette, hogy felvásárolta versenytársát a new yorki Coinsetter tőzsdét, ami korábban CAVirte néven működött. Júniusban az online tőzsde Európa felé nyitott, amikor a holland CleverCoin céget vette meg. A Kraken ügyvezető igazgatója Jesse Powell úgy kommentálta, hogy a felvásárlás szépen beillik a Kraken fantasztikus os évébe. Ráadásul egy még jobb évnek nézünk elébe ben ezzel az új akvizícióval.

átalakítsa az xmr-t a btc-re btc trade ua

Az új szolgáltatásunk a Kraken Direct központi szerepet fog játszani jövőre. Részletekért kattints ide! Azt azonban nem lehet mindig tudni, hogy a megvásárolt cégekért mennyit fizettek az új tulajdonosok, mert sok esetben nem hozták nyilvánosságra az akvizíciós összegeket.

macska costa ensz bitcoin btcc piaci sapka

A nagyságrendek érzékeltetése végett, például a BitInvest céget a brazil FoxBit 1 millió dollár közeli összegért vette meg idén augusztusban.

Lehet, hogy érdekel