Btc oldenburg,

btc oldenburg bitcoin dns-jelentés

Elérhetetlenné vált az egyik legnagyobb darknet piactér. A hatóságok szerint btc oldenburg illegálisan működő platformnak félmillió felhasználója volt, ahol kábítószerekkel, hamis pénzzel, ellopott hitelkártya-adatokkal, névtelen SIM-kártyákkal és malware programokkal kereskedtek. Az oldal feltételezett üzemeltetőjét Németországban tartóztatták le.

btc oldenburg bitcoin air coinmarketcap

A német Koblenz és Oldenburg városok ügyészei kedden közölték, hogy lekapcsolták a DarkMarket nevű darknet piacterét és letartóztatták azt a férfit, aki a hatóságok feltételezése szerint Németországból, egy a dán határi közeli kisvárosból üzemeltette a platformot.

Az őrizetbe vett férfi egy 34 éves ausztrál állampolgár.

btc oldenburg alma 4 bitcoin felülvizsgálata

A hatóságok szerint kábítószerekkel, hamis pénzzel, ellopott hitelkártya-adatokkal, névtelen SIM-kártyákkal és rosszindulatú programokkal kereskedtek a webhelyen, amelynek legalább félmillió felhasználója volt, és több mint millió eurós üzletet bonyolítottak le, melyekhez kriptovalutát használtak.

Az oldenburgi rendőrség szerint a rajtaütésre a hétvégén került sor.

О самых первых существах, которые тогда лелеяли его, он мог припомнить немногое - но все еще помнил собственное одиночество, когда они ушли и бросили его среди звезд. Потом он веками блуждал от звезды к звезде, медленно развиваясь и набираясь сил.

Nem a DarkMarket volt az első illegális platform, mely üzemeltetőjét Németországban fogtak el. A hatóságok kijelentették, hogy a DarkMarket oldalának leállítását egy több mint egy hónapokig tartó nemzetközi rendvédelmi művelet előzte meg.

A DarkMarket-nek legalább eladója volt.

btc oldenburg changelly crypto exchange

Lehet, hogy érdekel