Btc légitársaság

Megosztom A Norwegian Airlines egy norvég központú fapados légitársaság, aminek repülőgépével a világ különböző pontjára juthatnak el az utazni vágyók.

rövid bitcoin kereskedelem btc-e demo fiók

A vállalatot ban hozta létre a most 73 éves Bjørn Kjos, aki két héttel ezelőtt mondott le igazgatói pozíciójáról. A helyét fia, a 41 éves Lars vette át, aki a családi vállalkozásban végzett tevékenysége mellett, egyike Norvégia ismert bitcoin befektetőinek is. A róla szóló sajtóértesülések szerint, dollárnyi BTC-vel rendelkezhet, amit jórészt még valamikor a es nagy bumm előtt vásárolhatott magának.

tudok kereskedni bitcoin mint a forex bitcoin etikai dilemmaként

Lars az igazgatói cím átvételét követően nem vesztegette az időt és több újítás bevezetésének is nekifogott. Ennek keretében augusztustól a norvég állampolgárok már nem csak hogy bitcoinért is megvásárolhatják majd a jegyeiket a társaság gépeire, de akár kereskedhetnek is, az ugyancsak a Norwegian Airlines által beindítani kívánt kriptotőzsdén, ami az NBX Norwegian Block Btc légitársaság nevet fogja viselni.

A tervek szerint, a tőzsdét teljes egészében integrálni fogják a vállalat hűségrendszerébe és az itt kereskedők az aktivitásuknak megfelelő hűségpontokat kaphatnak, amiket például repülőjegyek vásárlására is felhasználhatnak.

CRITICAL BITCOIN UPDATE! ELON'S TWEET BEHIND THE BITCOIN DUMP! THIS WILL SHAKE THE CRYPTO MARKET!

A hírekkel kapcsolatban érdemes még megemlíteni azokat az elemzői kommenteket is, melyek szerint sokkal inkább üzleti megfontolások és nem a trónörökös kriptopénzek iránti rajongása állhat a fenti lépések mögött. Szerintük a cég most más területekre próbálhat betörni és diverzifikálni akarja a bevételi forrásait.

cryptocurrency network marketing bitcoin wallet backup restore

Erre azért lehet szükségük, mert a cég papírjainak értéke hatalmasat esett az elmúlt egy év során, így talán az újjáéledni látszó kriptopiactól remélhetik, btc légitársaság segíthet visszarántani a Norwegian-t a szakadék széléről. Ha forintért szeretnél bitcoint vásárolni, látogass el a Coinmixed oldalára.

bitcoin kereskedő az egyesült arab emírségekben glidera bitcoin

Lehet, hogy érdekel