Btc ház. Bitcoin fizetési mód

btc ház

I haZ bitcoin

Mindig is a Balaton-felvidéken képzelted el ahogy egy pohár badacsonyi bort kortyolgatva nézed a naplementét? Az álmod mindössze pár bitcoinért cserébe most valóra válhat!

Kiemelt posztok

Magyar viszonylatban ritkaságszámba menő ingatlanhirdetéssel találkozunk. Egy balatonfelvidéki btc ház hirdetnek a Szent György-hegyen. A két épületrészből, összesen 3 szobából álló ház nagyobb család vagy társaságok számára is ideális, írja a hirdető az eladó ingatlanról készült honlapon.

bitcoin offline tranzakció

Az izgalmas a hirdetésben, hogy az eladó bitcoint is elfogad fizetségképpen. Mai árfolyamon váltva ez kevesebb, mint 10 BTC-t jelent.

btc betéti cím a binancken

Az alábbi videóban minden fontos részletet megtudhattok az eladó házról. Reméljük egyre gyakrabban fogunk hasonló ingatlanhirdetésbe botlani, ahol bitcoinért cserébe lehet házat vagy lakást venni Magyarországon is.

tudok kereskedni a bitcoin forexen

Sőt, egyszer már volt rá példa, hogy egy Olvasónk a termőföldjét igyekezett bitcoinért értékesíteni. Robotkereskedés a kriptovaluta piacokon? A nemzetközi viszonylatban mindenesetre már egyáltalán nem ritka, hogy kriptopénzért cserélnek gazdát házak.

0 0006 btc a zar-hez

Vehetsz lakást JekatyerinburgbanAngliában egy átalakított templomot vagy akár dubaji luxus apartmanokat is. Igen jó befektetés is lehet, ha valaki bitcoinnal vásárol ingatlant. Az Egyesült Államokban elején egy vevő például 1.

btc kaszinó bónusz

Lehet, hogy érdekel