Btc cdn, A hallgatók erre is feliratkoztak

btc cdn

El Salvador lesz az első olyan ország, ahol hivatalos fizetőeszközként alkalmazzák a legismertebb kriptovalutát, a bitcoint.

btc cdn

A Guardian írta meghogy a helyi kongresszusban a lehetséges 84 főből en voksoltak igennel, így jóváhagyták Nayib Bukele elnök javaslatát az újfajta valuta integrálásáról. Az ország elnöke azzal érvelt a javaslat mellett, hogy a bitcoin nagy segítség lesz abban, hogy a külfölön élő salvadoriak pénzt küldjenek haza az otthon élő családtagjaiknak.

btc cdn

El Salvador nagy mértékben támaszkodik a külföldön élők által hazautalt vagyonokra, a rendelkezésre álló adatok szerint ben közel 6 milliárd dollárt küldtek haza az országba a külföldön munkát vállalók.

Ez az ország GDP-jének ötödét adja, ami az egyik legmagasabb arány a világon. Bukele arról is beszélt, hogy a bitcoin mellett az amerikai dollár is az ország hivatalos pénzneme marad, az emberek választhatnak, hogy melyiket btc cdn, így a bitcoin bevezetése semmilyen kockázattal nem fenyegeti a lakosságot, és azért is kezeskednek, hogy mindenkinek lehetősége legyen a kirptovalutát dollárra válltani.

Internet CDN Firm kódolások a világméretű kiesés kijavítására A tartalomszolgáltatásokat kiszolgáló és CDN-hálózatként működő amerikai cég gyorsan megszakadást szenvedett platformjának egy részén, ami a webhelyek és általában az internethez való hozzáférés problémáihoz vezetett a világ számos pontján. Gyorsan már tájékoztatták a nyilvánosságot, hogy rögzítették a probléma forrását, és a lehető leggyorsabban dolgoznak a javítás megvalósításán. A CDN leállás számos nagy weboldalt érintett, köztük számos nagy hír- és riportoldalt. A szolgáltatás kimaradása ideiglenesen megszakította a brit kormány weboldalához való hozzáférést is. A kereskedelmi weboldalak közül a legjelentősebb, az Amazon is pillanatnyilag érintett.

A bitcoinról szóló törvény 90 nap múlva lép hatályba a piac által meghatározott bitcoin-dollár árfolyamnak megfelelően. Onnantól kezdve az eladóknak el kell fogadniuk, ha a vevők az árukért és a szolgáltatásokért bitcoinnal fizetnek.

btc cdn

Pénzügyi btc cdn szerint a lépés okozhat súrlódásokat El Salvador és az IMF kapcsolatában, a kriptopiac ugyanakkor érdeklődve figyeli az eseményeket, és kiváncsian várják, hogy a salvadori példát látva más országok is elszánják-e magukat az új valuta bevezetésére.

El Salvador elnöke végül ígéretet tett arra, hogy egész országra szóló tanfolyamokat hirdetnek, amelyek keretében megtanítják a kirptovaluta használatára az ország teljes lakosságát, akik nagy részének eddig nem volt rendszeres hozzáférése hagyományos pénzügyi szolgáltatásokhoz.

BUILDING A BITCOIN PORTFOLIO FROM SCRATCH

Ajánlott videó.

Lehet, hogy érdekel