Bitcoin zászló

Múlik a kriptodivat, rázós időszak elé néz a bitcoin

up btc frissítés bitcoin ár ma inr

Véleménye szerint az árfolyamot csak az illúziók alakítják. Az elmúlt hetekben a felgyorsuló emelkedés után a bitcoin árfolyama meredek zuhanásba kezdettés kisebb késéssel ugyanez lezajlott a többi, az utóbbi időben divatossá bitcoin zászló kriptodeviza esetében is.

crypto trading services bitcoin atm newmarket

Piaci elemzők viszonylag ritkán foglalkoznak ezekkel az eszközökkel, miután nincs olyan fundamentum, amely szerint értékelni lehetne őket, most azonban a Deusche Bank elemzője a kriptodevizák piacát és a velük foglalkozó befektetők lélektanát próbálja meg alaposabban értelmezni. Véleménye szerint az, hogy egy hét alatt közel harminc százalékkal zuhant a bitcoin, amit Elon Musk egy Twitter-bejegyzése és egy kínai bejelentés váltott ki, mutatja, mennyire labilis termékről van szó, amely időnként divatossá válik, majd egy idő után kimegy a divatból, hisz ez a divat lényege.

Márpedig a bitcoin árának szinte egyetlen meghatározó eleme a befektetők lélektana: ha divatosnak tartják, megveszik, bitcoin zászló úgy érzik, már nem trendi, gyorsan megszabadulnak tőle, csakhogy, ha ezt sokan teszik, az árfolyam összeomlik. A részvényekkel, kötvényekkel vagy árupiaci termékekkel szemben itt nincs, aki — fundamentális alapon már olcsónak tartva az adott eszközt — belépne a piacra.

btc hírek vishist btc legfrissebb hírek

Aki vesz, azt kizárólag a hit, a remény, az illúzió motiválja. A kiszámíthatatlan piaci kilengések miatt rendkívül kockázatos a kriptovalutákkal kereskedni Fotó: RF Amikor Elon Musk pár hónappal azután, hogy bejelentette a bitcoin elfogadását a Tesla autók vásárlásakor, majd nemrég egy Twitter-bejegyzésben vonta ezt visszamondván, a bitcoinbányászat környezetkárosító, akkor mindenkinek hirtelen világos lett, hogy a vállalkozó lóvá tette a bitcoinbefektetőit.

synology bitcoin miner oroszország bitcoin

Az ár ról 48 ezer dollárra esett, majd jött bitcoin zászló kínai jegybank bejelentése, miszerint tiltani fogja a kriptodevizák fizetési eszközként való használatát. A másnapi kereskedésben óriási pánik mutatkozott, napon belül 30 ezer dollár is volt az árfolyam. Az elemző szerint a bitcoin és a többi kriptodeviza értékének az sem fog jó tenni, hogy a jegybankok egymás után tervezik a kriptodevizák szabályozását, sőt saját devizáikat is kibocsátják ebben a formában.

függőben lévő betéti bitcoin bitcoin irs adó

Innentől kezdve lesznek jegybanki, fedezettel rendelkező kriptodevizák, és lesz a többi, amit bárki létrehozhat: ezek a korábbi reményekkel ellentétben már semmilyen előnyt nem fognak tudni felmutatni a jegybanki devizákhoz képest. A jegybankoktól független deviza illúziója, melyre a bitcoin ötlete épült, múlóban van.

bitcoin auto trading bitcoin litecoin piac

Lehet, hogy érdekel