Bitcoin vegas. Ez bitcoin las vegas kínál militáns kereskedelmi árak, mint a többi cserék

Repülőjegyek Las Vegas-ba

Bitcoin experience in Las Vegas

A Las Vegas-i üdülőhelyi vállalkozások ezentúl kriptoként fogadják el a fizetéseket Egyelőre csak kiválasztott számú szolgáltatás fizetendő kriptóban, Nagyszerű hír az úton, hogy az egész Las Vegas-i üdülőhely-vállalkozás kriptó formájában fogad el fizetéseket. Számunkra nem ismeretlen, hogy Vegas a turisták, kaszinók stb.

bitcoin előrejelzett érték up btc 15000 tanár üresedése legfrissebb hírek

A kriptográfia belépése a vegasi üdülőhelyek ezen világába rendkívül előnyös lesz a kriptopénzipar számára. Ezzel Las Vegas lesz az első kriptográfia elfogadó kaszinó üdülőhely a világon. Mint tudjuk, hogy Vegasban az egész turisztikai vállalkozás nyáron kezdődik, ezen a nyáron Vegas új tapasztalatokat szerez a kriptográfiai fizetések elfogadásával kapcsolatban.

coinsmarketek bitcoin forum hogyan kell használni a bitcoint az amazon-on

Egyelőre azonban csak bizonyos számú szolgáltatást kell fizetni kriptográfia formájában, Ez bitcoin vegas vegasi üdülőhely-üzlet közös döntése volt a Griptivel, a kriptográfia-letétkezelőkkel együtt.

Tyler Winklevoss elmondta, hogy ügyfeleik képesek kriptovalutát használni a Resorts World Las Vegas-ban, vagy konvertálni a dollárokat kriptóvá. A kriptot támogató elsők között nagyszerű módja annak, hogy kielégítsék az ügyfelek következő generációjának igényeit, és 21 századi tapasztalat.

robinhood bitcoin díjak a legjobb webhely bitcoin vásárlásához

Nem ez az első alkalom, hogy az idegenforgalmi szektor érdeklődést mutat a digitális valuta iránt. A szingapúri csodálatos Marina Bay Sands és az ibizai Ritz-Carlton a résztvevő szállodák között volt. A Gemini együttműködés előnyös lesz a vegasi üdülőhelyek számára A bitcoin vegas, szobás üdülőhely az élvonalbeli technológiákat szem előtt tartva épült, ezért a kriptovaluta természetes illeszkedés.

nyereséges bitcoin kereskedési platform megrendelés flow trading bitcoin

Scott Sibella, a Resorts World Las Vegas elnöke hozzátette, hogy újabb lépést tesznek a mai Las Vegas-i utazók számára a fejlett vendégélmény-megoldások felé azáltal, hogy együttműködnek a Gemini-szel, a bitcoin-csere úttörőjével.

Kriptofizetések, hogy egyre több turistát vonzzanak Vegasba Az idegenforgalmi szektorban egyre nagyobb a vágy a kriptográfia-integrált élmények iránt.

bitcoin piacok listája venta de maquinas de bitcoin

A nashville-i Bobby Hotel az Egyesült Államok egyik első független szállodájaként fogadta el a kriptovaluta fizetéseket éjszakai foglalásokért és eseményekért, amint arról a Globetrender prémium hírlevelének, a VOLT nemrég megjelent számában beszámoltak, és a Travala bejelentette, hogy lehetővé teszi a fogyasztók számára a járatok fizetését kriptovalutákkal ez év márciusában.

Februárban azt állította, hogy a kriptopénzek teszik ki a travala.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? Leírás visszafordítása angol Egyesült Államok nyelvre Fordítás [You won Download and collect now!

Lehet, hogy érdekel