Bitcoin tüske, A Tesla Bitcoin vásárlása kilőtte az árfolyamot

bitcoin tüske

A Regisztráció már csak 3 perc.

bitcoin tüske bitcoin profit kereskedelem

Gyere és csatlakozz te is. A héten második alkalommal a Bitcoin BTC bikák tiltakoztak minden olyan kísérlet ellen, amely a digitális eszközt a USD alá vonja. Ma korábban az ár kissé dollár alá esett, usd a btc-csere közvetlen visszaugrás január én meghaladta a 9 dollárt, majd visszafordult, hogy a nagy volumenű tüske fölé emelkedjen.

bitcoin tüske btc profit charlie fék

Napi Bitcoin tüske árdiagram. Forrás: Coin A 9 dollárra bitcoin tüske áttérés a héten harmadik alkalommal állította be a napi legmagasabb értéket, és a kereskedők megjegyzik, hogy a volumen is napi szinten növekszik, ami mind azt jelzi, hogy az eszköz erős bika trendben van.

bitcoin tüske bitcoin lopó bot

Forrás: TradingView Rövidebb időn belül láthatjuk, hogy a visszavonulás 9 dollárhoz vezette, hogy az ár megérintse a 9 dolláros támogatást, ahol az ár kétszer visszapattant, mielőtt továbbment volna 9 dollárra. Ez azt sugallja, hogy az ár visszahúzódhat egy rövid konszolidációhoz, de úgy tűnik, hogy bőven van kereslet és támogatás USD-nál.

bitcoin tüske btc átviteli díj számológép

Ezen túlmenően ezen a héten USD bizonyult megfelelő szintű támogatásnak. Forrás: TradingView Eközben a napi időkereten a mozgóátlagú konvergencia divergencia MACD hisztogram növekvő lendületet mutat, és a jelvonal tovább növekszik, szinte elérte korábbi január i magasságát, nál.

Abban az esetben, ha 9 dollár támogatást igényel, az ár a napi mozgó átlaghoz DMA eshet, 8 dollárra, ez a szint látható a VPVR diagrammon szintén amely a kereskedők számára érdekes pont lehet.

bitcoin tüske bitcoin limit 21 millió

A bika oldalról, ha a kereskedők az árat dollár felett tartják, a VPVR mennyiségi különbséget mutat 9 és 10 dollár között. Ha a vásárlók folyamatos fedezeti mennyiséget biztosítanakrövid távon 10 dollárra emelkedhetünk. Időközben ebből a zónából már kiléptünk tehát az előbbi megállapítás a valószínűbb!

bitcoin tüske btc logisztika

Egy maroknyi altcoin tükrözte a Bitcoin nyereségét.

Lehet, hogy érdekel