Bitcoin ítélte

algoritmikus kereskedési szoftver bitcoin

Hirdetés Már a bitcoin sem menti meg a tolvajokat, 9 év börtönre ítélték a Microsoft egyik volt mérnökét Harangi László november Hirdetés Az amerikai bíróság 9 év börtönbüntetésre ítélte a Microsoft egyik korábbi mérnökétVolodymyr Kvashukot.

A 26 éves, ukrán származású, rentoni lakos és között több mint 10 millió dollárnyi digitális pénzt lopott el a Microsofttól, és az összeget arra használta, hogy 1,6 milliós tóparti házat és dolláros Teslát vásároljon magának.

questrade kriptocurrencia

A szoftvermérnök alapvetően a Microsoft online kereskedelmi platformjának egyik tesztprogramját használta bitcoin ítélte, többek között ajándékkártyákat lopott, és eladta azokat online. Hirdetés Ezt követően egy bitcoinos szolgáltatásban megpróbálta elfedni a vagyonának eredetét, majd átrakta a bankszámlájára.

platformot vásárolni bitcoin

Az első 7 hónapban 2,8 millió dollárnyi bitcoint gyűjtött, a hamis adóbevallásokban pedig azt nyilatkozta, hogy rokontól kapta ajándékba. A Microsoft nyomozói végül összerakták a kirakóst, szembesítették vele a mérnököt, majd kirúgták.

500 btc az eur-ra

Kvashuk azt állította, nem akarta megkárosítani a cégét, hanem különleges projekten dolgozott a vállalatért. A mérnököt a bitcoin ítélte mellett 8,3 millió dollár megfizetésére is kötelezték, és a börtönbüntetés után valószínűleg deportálják is.

tudja a bitcoin-t

A hatóságok felhívták a figyelmet, hogy ma már nem lehet csak úgy pénzt lopni a neten keresztül, és azt gondolni, hogy a bitcoin majd elrejti a dolgokat, és megússzák a bűnözők.

Lehet, hogy érdekel