Bitcoin szín

Zuhannak a kriptodevizák, ütik a bitcoint, nagyon csúnya, ami ma történik - hajduflex.hu

HUGE MOMENT FOR BITCOIN AND CARDANO! (Must Pay Attention)

Zuhannak a kriptodevizák, ütik a bitcoint, nagyon csúnya, ami ma történik Portfolio Cikk mentése Megosztás A kriptodevizák piacán a hétvégén is folyik a kereskedés, akik bitcoin szín kriptopénzben ülnek, és szombaton, vasárnap nem figyelnek alaposan meg fognak lepődni jövő hét elején. A bitcoin árfolyama csak ma több mint 10, több altcoin árfolyama pedig százalékkal került lejjebb. A bitcoin esés természetesen a többi kriptodevizát is húzza magával lefelé, az ethereum dolláros mindenkori csúcsra emelkedett a héten, ma pedig már dollár alatt is álltak a jegyzések, vagyis itt néhány nap alatt közel 24 százalék a mínusz.

A ripple volt az elmúlt hetek egyik sztárja, miközben április elején még 55 bitcoin szín álltak a jegyzések, a hét közepére már 1,97 dollárig emelkedett a ripple árfolyama, vagyis 2,5 hét alatt 3,6-szorosára emelkedett, szóval összességében volt honnan esni.

bitcoin szín

Az elmúlt napok profitrealizálásában a ripple árfolyama mára 1,16 dollárig zuhant, vagyis a hét közepi csúcsról több mint 41 százalékot esett. A stellar is nagy sztár volt, a hét közepi 0,69 dolláros csúcsról 0,44 dollárig esett az árfolyam, vagyis néhány nap alatt 36 százalékkal került lejjebb. Elon Musk kedvenc kriptopénze, a viccpénznek indult dogecoin árfolyama március végén még 5 dollárcenten állt, hét közepén pedig már 41 cent felett állt, vagyis több mint 8-szorosára bitcoin kereskedési platform gyakorlat az árfolyama.

bitcoin szín

Itt is van mozgás, tegnap már 23 centig esett az bitcoin szín, onnan pattant ma újra felfelé. Az árfolyam esése mögé több érvet is fel lehet sorakoztatni: Meredeken emelkedett a kriptodevizák árfolyama az elmúlt hetekben, sok esetben extrém túlvettséget mutattak már az indikátorok.

bitcoin szín

A befektetők nagy része masszív profitban ül, ezért is indulhatott el profitrealizálás. Az esés kifejezetten gyorsan történt, és több esetben fontos technikai szintek is sérültek, emiatt algoritmusok is felerősíthették az eladási hullámot.

A hét közepén Törökországban bejelentették, hogy a török jegybank a hónap végétől kezdve megtiltja a kriptodevizákkal való fizetést. Elterjed az a hír, hogy az amerikai pénzügyminisztérium több pénzintézetet is megbírságolna, amiért azok kriptodevizák segítségével pénzmosást követtek el.

bitcoin szín

A nemzetközi médiában újra elővettek egy közel egy hónapos hírt, hogy Indiában betiltanák a kriptodevizákat. Kapcsolódó cikkünk.

bitcoin szín

Lehet, hogy érdekel