Bitcoin sebesség. Sebesség vagy biztonság? Melyik fontosabb a kriptovaluta számára?

bitcoin sebesség
  • Bitcoin bányászat saját hardverrel, megéri?
  • Azonban a valóságban, még nem teljesítette ezt az ígéretet.
  • Hogyan kell Bitcoint bányászni? Mutatjuk!

A bitcoin bányászat sokkal könnyebbé válhat a kínai szigorítás miatt Portfolio Cikk mentése Megosztás Mivel Kína keményen bitcoin sebesség a kriptovaluták ellen, hamarosan sokkal könnyebbé - és jövedelmezőbbé - válhat a bitcoin bányászata.

A múlt hónapban Peking intézkedéseket sürgetett a bitcoin-bányászat felszámolására, mivel aggályok merültek fel, részben annak környezeti hatásai miatt.

  • A bitcoin bányászgép hardvereket, amelyeket bitcoin és más altcoinok előállítására terveztek alapvetően három csoportba sorolhatjuk.
  • Bitcoin — Wikipédia Hírek részletes Olyan forradalom zajlik ezekben a bányákban, amely megtörheti a bankok monopóliumát A manapság érvényes szabályozások szerint a hagyományos pénzügyi rendszerben az országok központi bankjainak a kizárólagos monopóliuma, hogy a pénzmennyiség alakítása érdekében papírpénzt nyomtassanak, vagy épp vonjanak ki a forgalomból.
  • Bitcoin bányászgép telepítése: Miként válaszd ki a legjobb hardvert?

Ez máris azt eredményezte, hogy a kriptobányászok más régiókba, például Észak-Amerikába menekültek Kínából. A kínai fellépés a hétvégén tovább fokozódott: a vízenergiában gazdag kínai Szecsuán tartomány hatóságai a kriptobányászokat a működés leállítására utasították.

Beszámolók szerint a szerint a kínai bitcoin bányászati kapacitás több mint 90 százalékát bezárták már. Bár pontos adatok nincsenek, a jelenlegi becslések szerint a globális bitcoin-bányászat százaléka Kínában zajlik. A Bitcoin-hálózat teljes hashrate-je, azaz a feldolgozási teljesítménye a jelek szerint meredeken csökkent a pekingi szigorítás nyomán.

bitcoin sebesség

Az elmúlt körülbelül egy hónapban a bitcoin hashrate a május közepén mért ,7 millió másodpercenkénti terahashes rekordról - ami a kriptobányász hardverek sebességét méri - szerdára ,2 millió körülire csökkent a Blockchain. Szakértők szerint azzal, hogy a kínai korlátozások miatt egyre több bitcoin bányász lesz offline, más bányászok részesedése a hálózatból nőni fog, ami potenciálisan sokkal jövedelmezőbbé teheti a bányászatot.

Ahogy egyre több hashrate esik le a hálózatról, a nehézség lefelé fog változni, és a hálózaton aktívan maradó hashrate bitcoin sebesség kap a bányászati jutalmak arányos részéért - mondta Kevin Zhang, a Foundry kriptobányászati cég alelnöke a CNBC-nek.

bitcoin sebesség

bitcoin sebesség

Eközben a bitcoin "network difficulty" - ami annak relatív mérőszáma, hogy mennyire nehéz új blokkot bányászni a blokklánc számára - a májusi 25 billió feletti rekordról a múlt héten 19,9 billióra csökkent.

A bányászati nehézséget nagyjából kéthetente módosítják, így az adatokban van egy időbeli késés.

bitcoin sebesség

A network difficulty csökken, minél kevesebb bányászati berendezés van online - mondta Killeen. Ez gyakorlatilag kevesebb versenyt eredményez a többi bitcoin-bányász számára.

bitcoin sebesség

A bitcoin bányászok profitját meghatározó másik nagy tényező azonban a bitcoin ára, amely az elmúlt hónapokban gyakorlatilag lefeleződött a korábbi rekordárfolyamhoz képest. Ma az árfolyam 1,9 százalékos mínuszban van, míg idén 12,6 százalékot emelkedett.

bitcoin sebesség

Kapcsolódó cikkünk.

Lehet, hogy érdekel