Bitcoin scarborough

bitcoin scarborough

bitcoin scarborough

Célárat emelhet a Concorde az AutoWallis kiugró számai után Portfolio Cikk mentése Megosztás Az AutoWallis egy mai közleményben jelentette be, hogy jelentősen felpörgött a gépjármű-értékesítés a cégnél tavaly, a hírre a Concorde elemzői is reagáltak: felülvizsgálják a korábbi célárat. Az AutoWallis közleménye szerint Nemzetközi disztribúciós üzletága az előző évvel összehasonlítva 15 százalékkal több, összesen 1.

A Belföldi disztribúciós üzletág az új gépjármű eladásait 21,2 százalékkal 3.

bitcoin scarborough

Mindez azt jelenti, hogy az összesített értékesítés 21,1 százalékkal 6. Az Autóipari szolgáltatói üzletágon belül a szervizórák száma 12,6 százalékkal A bérleti események számának kis mértékű, 1,8 százalékos csökkenését ellensúlyozza, hogy a bérleti napok száma az átlagos bérleti esemény hosszának növekedésével párhuzamosan 12,5 százalékkal, Az eredményekről bővebben itt írtunk: Kapcsolódó cikkünk Erőteljes növekedés az AutoWallisnál A számokat a Concorde elemzői is értékelték, szerintük az előzetes számok alapján az AutoWallis gyorsjelentése tartogathat majd meglepetéseket re nézve.

bitcoin scarborough

Az elemzők kitérnek arra, hogy eddig 75,7 milliárd forintos bevétellel és 2,4 milliárdos EBITDA-val kalkuláltak, de az előzetes értékesítési számok alapján bitcoin scarborough bevétel milliárd forint közé is eshet, az EBITDA pedig 2, milliárd közé.

Lehet, hogy érdekel