Bitcoin árórája, Nagyot ugrott a bitcoin árfolyama a Coinbase tőzsdei debütálása napján

A Bitcoin ára 20%-kal emelkedett 1 óra alatt

Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt bitcoin árórája. Röviddel 10 óra után a bitcoint 64 ezer dolláron jegyezték, 1,8 százalékkal magasabban előző napi záróértékéhez képest.

bitcoin árórája

A Portfolio. A Coinbase kibocsátási ára dollár, ami alapján a tőzsdét üzemeltető cég piaci tőkeértéke 65 milliárd dollár.

bitcoin árórája

Egyes elemzők ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy a Coinbase kibocsátási ára túl magasan lett megállapítva. Összehasonlításul felhozzák, hogy a jórészt technológiai részvényekkel kereskedő amerikai Nasdaq Inc. A ben alapított Coinbase nagyot nyert a bitcoin drágulásán az első negyedévben. A cég múlt héten ismertetett nem végleges adatai szerint az első negyedévben az adózott eredménye millió dollár volt 1,8 milliárd dollár bevétel mellett.

bitcoin árórája

A cég tavalyi egész évi nyeresége millió dollár volt, bevétele pedig 1,3 milliárd dollár. Hozzon ki többet az Adózónából!

bitcoin árórája

Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is. Ön már az előfizetőnk?

bitcoin árórája

Lehet, hogy érdekel