Bitcoin paypalba

Telex: Kriptovalutával is lehet majd fizetni a PayPalon keresztül Amerikában

A Coindesk meg nem nevezett forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a PayPal végre nyithat a kriptopénz szektor felé.

bitcoin paypalba

Egy iparági forrásra hivatkozva számolt be a Coindesk róla, hogy a PayPal és a Venmo tervezheti a közvelten kriptopénz adás-vételt a platformjaikon.

Egy másik forrás pedig azt erősítette meg, hogy a szolgáltatás akár a következő 3 hónapban már bitcoin paypalba is. A PayPal egyelőre nem erősítette meg az állításokat.

bitcoin paypalba

Jelenleg a kriptopénz piacon meglehetősen nehéz a PayPal segítségével kriptopénzt adni-venni. A cég bitcoin paypalba garanciája és a visszafordíthatatlan bitcoin és kripto tranzakciók miatt, kevés platform vállalta be az utóbbi időkben, hogy a PayPal igénybevételével váltsanak kriptopénzeket.

bitcoin paypalba

Ennek oka ugyanis ha a kriptopénz vásárlója azt jelzi a PayPal ügyfélszolgálata felé, hogy nem kapta meg a PayPal segítségével kifizetett érméket, akkor a legtöbb esetben a vásárlónak adnak igazat.

Így viszont a kriptopénz eladói könnyen hoppon maradhatnak: elutalták az érméket, de a pénzt elveszi tűlük az ügyfél panaszra hivatkozva a PayPal.

  1. Itt a várva várt bejelentés a PayPaltól, történelmi csúcs felé száguld a bitcoin Portfolio Cikk mentése Megosztás A PayPal kedden bejelentette, hogy a kriptodevizákkal rendelkező amerikai ügyfelei mától kezdve használhatják a PayPal tárcájukban lévő digitális eszközöket, hogy termékeket vásároljanak a fizetési rendszert használó kereskedőktől.
  2. PayPal a mai nap jelentette be, hogy felfüggesztette az Egyesült Államokban a várólistáját a platformján keresztüli kriptovaluta vásárlásra és eladásra.
  3. Azok, akik átvészelték a pandémiát, továbbra is munkaerőhiánnyal és látogatási korlátozásokkal küszködnek.
  4. Bejöhet a nagy dobás?
  5. Bitcoin day trading youtube
  6. A kereskedők elkötelezettsége bitcoin
  7. Nincs többé várólista az Egyesült Államokban, bárki vehet Bitcoint a PayPalon

A legnagyobb váltók közül a Coinbasenél lehetett eddig is PayPal számlára kiutalni a váltón tárolt összegeket. Azonban PayPal segítségével nem igazán lehet P2P módokon kívül kriptopénzt vásárolni még ma sem.

bitcoin paypalba

A közvetlen kriptopénz kereskedés a PayPaltól akár millió új felhasználóhoz jutatthatja el a kriptopénzeket, mely jelentős robbanást adhat az ökoszisztémának. Kövess minket FacebookInstagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.

bitcoin paypalba

Lehet, hogy érdekel