Bitcoin mmorpg

Telex: Online szerepjátékon dolgozik a League of Legends fejlesztője

Egyébként a biztonság mint olyan tényleg rettentő nehéz hosszútávú probléma cryptóban. Ami biztonságos az macerás, ami könnyű az nem biztonságos, de minimum drága.

bitcoin mmorpg

Magam részéről egyszint után például vettem egy kizárólag cryptóra használt külön laptopot, ami havi talán 5 percet van bekapcsolva, internetre kötve amikor épp egy tranzakciót kell intéznem.

Ez cirka a legbiztonságosabb megoldás amit javasolni tudok, de azért a legtöbb crypto befektetőnek túlzás. De pl egy USBről bootolható, külön op rendszer már jó kompromisszum lehet.

bitcoin mmorpg

De ezzel is vigyázni kell, mert én is jártam már hozzád hasonlóan. Gyönyörűen megcsináltam a rendszert a laptopra, veracrypttel teljes rendszer titkosítva, külön titkosított containerek, stb. Csak aztán akkor volt meglepi amikor egyszer még az elején két hónapig nem kellett használnom és utána az istennek nem jutott eszembe a z elég bonyolult jelszó az egész rendszerhez.

bitcoin mmorpg

De később se, viszont szerencsére volt annyi eszem, hogy volt mód egy, a rokonoknál egy máshogy védett backup elérésére. Ami egyébként amúgy is javasolt, ha pl bitcoin mmorpg történik az emberrel meg lehessen örökölhetni a portfóliót.

bitcoin mmorpg

Lehet, hogy érdekel