Bitcoin libanon

bitcoin libanon

Libanoni vezetőket fenyeget szankciókkal az Európai Unió MTI Cikk iq opció bitcoin visszavonás Megosztás Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője szankciókkal fenyegette meg szombaton a libanoni vezetőket, felelőssé téve őket a közel-keleti országot eluraló gazdasági és belpolitikai válságért. Borrell hozzátette: büntetőintézkedésekre számíthatnak azok a vezetők, akik akadályozzák az új kormány megalakulását és a kulcsfontosságú reformok azonnali életbe léptetését.

  • Kapzsiság félelem crypto
  • Btc-e kereskedési bot
  • Libanoni vezetőket fenyeget szankciókkal az Európai Unió - hajduflex.hu
  • Tanulmányi bitcoin piac
  • Bitcoin - ideje az adózással is foglalkozni | Deloitte Magyarország
  • Cryptocurrency / Bitcoin CFD trading with leverage | Dukascopy Bank
  • Elemzések Bitcoin - Ideje az adózással is foglalkozni Néhány éve Magyarországon is szélesebb körben ismertté váltak a blokklánc technológián alapuló befektetési lehetőségek.
  • Php bitcoin fizetési parancsfájl

Michel Aun libanoni elnökkel folytatott tárgyalását követően Borrell elmondta, hogy az EU határozott üzenetét közvetíti: Libanon a pénzügyi összeomlás szélén áll, és a helyi politikusok nem vesztegethetik tovább az időt. A válság, amellyel Libanon szembesül, öngerjesztett, hazai válság, nem a külföld felelős érte - mutatott rá az uniós tisztségviselő.

A Világbank szerint a közel-keleti ország az es évek óta tapasztalt legsúlyosabb bitcoin libanon válságok egyikével szembesül.

A libanoni font értékének 90 százalékát elveszítette, a bankok pedig korlátozzák a valuta felvételét és a külföldi banki átutalásokat. Az ország lakosságának több mint fele szegénységben él, és mindennapos az áramkimaradás, illetve az élelmiszer- és az üzemanyaghiány.

bitcoin libanon

Libanonban nincs működőképes kormány azóta, hogy az előző kabinet lemondott, miután egy ai Unió kész segíteni a reformokat a közel-keleti országban, de csak azt követően, hogy az egyezséget kötött a Nemzetközi Valutaalappal IMF. A főképviselő szerint csak az IMF-fel kötött megállapodás mentheti meg Libanont a pénzügyi összeomlástól.

Hangsúlyozta, hogy az Európai Unió Tanácsa nem zárja ki a szankciók lehetőségét sem, de inkább eltekintene tőlük, bár a válasz a libanoni vezetéstől függ. Franciaország áprilisban korlátozta a belépést területére a belpolitikai válságért felelős libanoni vezetők bitcoin libanon.

bitcoin libanon

Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter akkoriban azt mondta: Párizs tárgyal uniós partnereivel a válság megoldását hátráltató libanoni politikusokra gyakorolt nyomás fokozásáról.

Címlapkép: Getty Images.

bitcoin libanon

Lehet, hogy érdekel