Bitcoin hivemind.

Stream hajduflex.hu episode 44 Tommy Ebben by lykle | Listen online for free on SoundCloud

bitcoin hivemind a legjobb webhely bitcoin vásárlásához

Greg Maxwell: A villámhálózat jobb, mint a láncláncok a Bitcoin méretezéséhez Az elmúlt egy-két évben a bitcoin közösség fő beszélgetési témája az volt, hogy a rendszer végül hogyan fog menni skála a felhasználók millióinak vagy milliárdjainak.

Az ilyen jellegű viták során gyakran felvetett két fogalom a Villámhálózat és oldal láncok. Blockstream egyedülálló helyzetben van, amikor ezekről a Bitcoin fejlesztésekről van szó, mivel rendelkezik forrásokkal és ösztönzőkkel, hogy mindkét koncepción egyszerre dolgozzanak.

bitcoin hivemind kereskedett bitcoin

A Bitcoin Magazine nemrégiben készített interjújában a Blockstream CTO Greg Maxwell megosztotta véleményét az oldalsó láncokról, mint skálázhatósági megoldásról, és arról, hogy miért lesz a Villámhálózat hosszú távon jobb megoldás.

A Bitcoin Classic implementálása oldalként A Bitcoin közösség coinmarket bitcoin tagja azon gondolkodott, hogy jó ötlet lenne-e a Bitcoin változásainak végrehajtása Blokk méretkorlát egy oldalláncon keresztül.

A legnépszerűbb altcoinok jellemzőit tervezik a Bitcoin számára Sok, a Bitcoin-szal foglalkozó ember számára az altcoinok nem más, mint tesztnetek. Jelenleg több száz digitális valuta szerepel a listán CoinCap. Összesen csak 10 digitális valuta létezik, jelenlegi piaci felső határa legalább 10 millió dollár. A legnépszerűbb altcoinokat nézve könnyen belátható, hogy vannak olyan kriptovaluta-funkciók, amelyek kívánatosabbak, mint mások.

Noha Maxwell egyetértett abban, hogy ez a fajta funkcionalitás lehetséges, nem tűnt meggyőződve arról, hogy sok hasznát fogja venni. Az oldalsó láncok azonban önmagukban nem változtatják meg alapvetően a globális műsorszórási rendszer méretezési korlátjait, bár biztonsági particionálást kell biztosítaniuk, ha egy kísérleti lánc kudarcot vall. A villámhálózat mint jobb megoldás Míg sokan úgy vélik, hogy az oldalsó láncok a Bitcoin hosszú távú megoldása lehet a skálázhatóság kérdésében, Maxwell jobb megoldásnak tartja a Villámhálózatot.

bitcoin hivemind bitcoin otthoni bányászat

Ez a közelmúltban teljesen ellentétes vélemény megosztva által Bitcoin Core közreműködő és Bitcoin hivemind Vezérigazgató Jeff Garzik rajta legutóbbi epizód nak,-nek Cenzúrázatlan Bitcoin. Garzik rajong a Lightning Network koncepcióért, de még mindig úgy gondolja, hogy túl sok megválaszolatlan kérdés fűződik hozzá ahhoz, hogy a Bitcoin egyetlen, igazi megoldásaként tekinthessük a méretezésre.

Meg kell jegyezni, hogy Garzik elismeri, hogy az oldalláncok esetében is léteznek ilyen jellegű problémák. A Lombrozo által említett használati esetek egy része a következőket tartalmazta: alacsonyabb költség bérfalakJoystream egy BitTorrent kliens, amely ösztönöz vetőgépek bitcoinokkaldecentralizált cserék és peer-to-peer sávszélesség értékesítés.

bitcoin hivemind fazer kereskedő nem mercado bitcoin

Sokan dolgoznak a villámhálózaton Az oldalláncokhoz hasonlóan sok vállalat és magánszemély azon dolgozik, hogy a Villámhálózat hasznos verzióját eljuttassa a Bitcoin-hoz. Poon nemrég tudatta arra számít, hogy az ő és Dryja villámhálózatának funkcionális verziója elérhető lesz ezen a nyáron, míg Russell kevésbé biztos abban, hogy a megvalósítása addigra elérhetővé válik.

bitcoin hivemind streamr btc tradingview

Amiko Pay és Stroem a Villámhálózathoz hasonló két másik projekt, amelyek jelenleg a fejlesztés különböző szakaszaiban vannak. Kyle Torpey szabadúszó újságíró, aki óta követi a Bitcoint.

Követheted kyletorpey Twitteren.

bitcoin hivemind a legjobb hideg tároló bitcoin pénztárca

The Bitcoin hivemind has not filled his profile.

Lehet, hogy érdekel