Bitcoin franciaországban

Kriptovaluta szolgáltatás

Egy franciaországi aukciós házban BTC értékesítését tervezik a héten egy francia kormányhivatal megbízásából.

Jelenlegi áron ez a mennyiségű Bitcoin körülbelül 34,2 millió dollárt ér, bár az eladásra kerülő összeget több száz kis részletben értékesítik. A március re, azat szerdára tervezett aukció reggel 9 órakor kezdődik, és egyéni értékesítési tételt tartalmaz.

  • A francia kormány 34 millió USD értékű Bitcoin árverését tervezi a héten
  • Cryptocurrency / Bitcoin CFD trading with leverage | Dukascopy Europe
  • Meilleur plateforme de kereskedelmi bitcoin
  • Coinmarket bitcoin
  • Index - Tech-Tudomány - Franciaországban kapott börtönbüntetést a kriptovaluta-váltó
  • Index - Gazdaság - Itt a recept: legyen ön is milliomos!
  • Bitcoin hitel ellenőrzés nélkül
  • Vásároljon bitcoint walmart ajándék kártyával

Amint ezt a hónap elején a Cyberguere francia kiadvány megjegyezte, a kriptók döntő többsége a GateHub tőzsdei szolgáltatás es feltöréséből származik. Az akkor ellopott összeg XRP digitális eszköz formájában volt tárolva, amelyet úgy vélnek, hogy később Bitcoinra váltottak.

Jean-Michel Mis francia parlamenti képviselő is aláírta azt a kezdeményezést, amely kriptopénz vásárlására és tartására jogosítaná fel a francia jegybankot. Úgy tűnik a téma azóta sem pihen: egy francia politikus tesz lépéseket arra, hogy a francia jegybank is elfogadhasson és tárolhasson kriptovalutákat.

Az aukciót az AGRASC, másnéven a francia lefoglalt és elkobzott vagyontárgyak kezeléséért felelős ügynökség képviseletében rendezik meg. Az aukciós hirdetmény szerint a résztvevőknek március a előtt regisztrálniuk kellett a rendezvényre.

bitcoin franciaországban bitcoin trading platform apk

Nem a francia kormány az egyetlen, aki BTC-t bocsát aukcióra. Hétfőn az amerikai kormányzati szerv által tartott aukción nagyjából bitcoin franciaországban BTC-ra lehetett licitálni.

bitcoin franciaországban bitcoin egyszerűvé tette

Robotkereskedés a kriptovaluta piacokon? Bitcoin aukciók gyakorlata Nem az első, és valószínűleg nem az utolsó eset, hogy egy kormányzati szerv vagy ügynökség Bitcoin és kriptovaluta aukciót szervez.

bitcoin franciaországban bitcoin uk kereskedők

Korábban például a svéd adóbehajtó ügynökség, ami az ország államadósság behajtó szervezete 4. Ahogy egyre nagyobb teret nyernek a kriptovaluták a mainstream bitcoin franciaországban megoldások világában, úgy bizonyos bűncselekmények elkövetésekor is sokkal szélesebb körben használják fizetésre az elkövetők.

Ebből kifolyólag a rendőrség és a nyomozószervek is egyre gyakrabban érnek tetten olyan bűnözői csoportokat, akik kriptókkal fizetnek.

bitcoin franciaországban bitcoin wallet mexico

Mivel a kriptovaluták még hivatalos fizetőeszközként nem elfogadottak, így ezeket a lefoglalt Bitcoinokat fiatpénzekre akarják váltani a különböző bűnüldöző szervek, mint az adóhatóság, nyomozószervek, rendőri szervek. Érdemes lesz figyelni, hogy ezeken az aukciókon a piaci árfolyamnál mennyivel alacsonyabb értéken lehet ezeket a kriptókat megvásárolni, mert akár még szép kis árfolyam nyereséget is meg lehet kaparintani az aukciók által.

Lehet, hogy érdekel