Bitcoin delhiben

Koronavírus: 70 százalékos adót vet ki Delhi az alkoholra, hogy elvegye a bitcoin delhiben a gyülekezéstől Portfolio Cikk mentése Megosztás 70 százalékos adót vezet be az alkoholos italokra keddtől Delhi azzal a céllal, hogy megfékezze a tömeges gyülekezést és ezzel a koronavírus terjedését, amikor lazítani kezdenek a korlátozásokon — írja a Reuters.

bitcoin delhiben

Az alkoholra kivetett adó jelentős bevételi forrást jelent számos indiai államnak és szövetségi területnek, amelyek most attól szenvednek, hogy a járvány következtében India-szerte leállt a gazdasági aktivitás. Így az alkoholra kivetett bitcoin delhiben adó a bevételeket is felpörgetheti. A korlátozások még május ig tartanak Indiában, de hétfőtől már életbe léptek lazítások, aminek meg is volt az eredménye, az italboltokat ugyanis elözönlötték az emberek, a rendőrségnek is közbe kellett lépnie.

bitcoin delhiben

Mindezek láttán Delhi vezetése hétfő este közölte, hogy egy speciális koronavírus-díjat vezetnének be az alkoholos italokra. Káoszt láttunk néhány üzletben — indokolta az állam pénzügyminisztere.

bitcoin delhiben

Ha kiderül, hogy a társadalmi távolságtartást, vagy a törvényeket megsértik, akkor az érintett területeken egyből visszavonják a lazításokat - tette hozzá. Nem csak Delhi igyekszik az alkohol megdrágításával visszaszorítani az érintkezéseket, de például a déli állam, Ándhra Prades is, ahol szintén tömött sorok álltak az italboltok előtt, az árak megemelésével próbálkozik.

India ma új napi fertőzöttet jelentett, ami az eddigi legnagyobb emelkedés, ezzel már összesen 46 koronavírusosról tudnak az országban.

bitcoin delhiben

Eddig halálos áldozatot követelt a vírus. Március végén vezettek be kijárási korlátozást az 1,3 milliárd lakosú országban, a tömegközlekedést leállították és a gazdaság is szinte teljesen megállt.

bitcoin delhiben

Lehet, hogy érdekel