Bitcoin chicago

Bitcoin Dump To $25,000 According To JP Morgan! WTF??? [Crypto News]

Jó három évre a Bitcoin határidősök bevezetése után vasárnap elindult az ether határidős termék kereskedés a Chicago Mercantile Exchange CME tőzsdén. Az indítást még december közepén jelentették be és a rajtkor a februári határidős megbízásokra a nyitóár 1 A teljes határidős kereskedési volumen februári zárásra megbízás, márciusira 84, áprilisira csupán 1.

Tény viszont, hogy ahogy a BTC esetében is, az ilyen regulált tőzsdéken listázott határidős kriptovaluta termékek segíti az intézményi adaptációt.

bitcoin chicago

És helyesen teszik. Wang többek között egy árpredikciót is megosztott kijelentvén, hogy hosszú távon az ether árfolyamát dollárra várja. Bitcoin chicago bekövetkezte természetesen függ számos tényezőtől, talán az egyik legfontosabb, hogy az intézményi befektetők forgatókönyvében mit is reprezentál pontosan az ether.

bitcoin chicago

A bitcoin náluk kezd úgy leülepedni, mint egy szintetikus arany, programozható pénz, értékőrző és fedezet az inflációval és a negatív hozamokkal szemben.

Az Ethereum esetében a nyertes út talán az lehet, ha mint egy alapvetően hasznossági platformra és token-ökoszisztémára tekintenek, amire decentralizált pénzügyi szolgáltatások milliói építkezhetnek.

bitcoin chicago

Amennyiben kialakul a perspektíva, akkor a intézményi befektetői megítélés erősen függeni fog az Ethereum Alapítvány, Ethereum vezető fejlesztők és végső soron az ETH 2.

Robotkereskedés a kriptovaluta piacokon? Ugyancsak tény, hogy az ether a CME december i bejelentése óta megtriplázta dollárértékét, ahogy történt a bitcoinnal is december e után. Előnyére válik az ETH-nek, hogy a — es kriptovaluta piacok — szemben a essel — egy maturáltabb képest festenek, ahol ugyan még mindig szép számmal képviseltetik magukat az egynapos spekulánsok, szerencsevadászok és traderek, de rajtuk túl bőven találunk sikeresen építkező blokklánc pénzügyi vállalkozásokat, illetve években, ha nem évtizedekben, gondolkodó bitcoin chicago és nagyvállalatokat is.

Kövess minket FacebookBitcoin chicago és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.

bitcoin chicago

Lehet, hogy érdekel