Bitcoin börtön

A selyemút-nyomozó több börtön időt kap a második bitcoin-lopáshoz - Szolgáltatás

bitcoin börtön

Bitcoin börtön, ahol 12 éve börtön jár, ha Bitcoint használsz Portfolio Cikk mentése Megosztás Bárki, aki Bitcoint használ Bangladesben, az akár 12 éves börtönbüntetést is kaphat. A helyi jegybank közleményt adott ki arról, hogy bűnös dolog virtuális pénzzel fizetni - számolt be a Finextra.

A bangladesi jegybank közleménye szerint a Bitcoin használata jogilag nem engedélyezett az országban, ezért "ez a cselekmény büntetendő" a nemrégiben bevezetett pénzmosás-ellenes szabályozás értelmében.

bitcoin börtön

A figyelmeztetést azután adták ki, hogy a helyi médiában sokat foglalkoznak az országban egyre népszerűbb Bitcoinnal. Az AFP hírügynökség arról számolt be, hogy helyi bankárok szerint akár 12 évet is kaphat, aki a virtuális pénzzel hajt végre tranzakciókat. Banglades mellett például Kínában, Ecuadorban és Bolíviában is határozottan tiltják a virtuális pénzeket, talán nem véletlenül elsősorban az autokratikus berendezkedésű országokban nézik rossz szemmel, ha a bankok megkerülésével, akár teljesen anonim módon is pénzt mozgathatnak az emberek.

Jelenleg a Bitcoin egyetlen egysége durván dollárt ér a Bitstampen, amely az egyik legnagyobb forgalmú online váltóhelynek számít jelenleg.

bitcoin börtön

A fenti árfolyamgrafikon tartalma creative common linenc alatt áll Címkék:.

Lehet, hogy érdekel