Bitcoin asx,

Hamarosan jön az első Bitcoin-elven működő hagyományos tőzsde Portfolio Cikk mentése Megosztás A Bitcoint megalapozó technológia, vagyis a blockchain mellett az ausztrál tőzsde új vezére is kiáll, a már teszt alatt álló új rendszerről véglegesen a as pénzügyi évben döntenek - írja a Financial Times.

mennyire könnyű a bitcoin kereskedelem

Elmer Funke Kupper, az ausztrál bitcoin asx ASX korábbi vezérigazgatója augusztusban lemondott, miután egy vesztegetési ügybe keveredett. Az új vezérigazgató a tőzsde egy másik felsővezetője, Dominic Stevens lett.

malware bitcoin miner

A vezérváltás miatt felmerült az is, hogy a tőzsde ellentmondásosan megítélt tesztje - vagyis hogy a hagyományos technológiáról blockchain alapúra váltsanak - véget ér. Ezt azonban hamar cáfolta Stevens, aki közölte, hogy folytatják a projektet.

Az ASX egy 22 éves rendszert üzemeltet, és ugyan egyelőre még vezető pozícióban van az kereskedési elszámolásban, a jogszabályok lazítása miatt új szereplők is versenybe kerültek a bizniszéért.

teechan bitcoin

Az ASX 8,5 százalékos részesedést vásárolt 17,4 millió dollárért a Digital Asset Holdingsban, amely a tőzsde elszámolási rendszerét a Bitcoint megalapozó technológiára cserélné le. A teszt már zajlik, ésa tervek szerint btc divatcsoport as pénzügyi évben döntenek véglegesen a technológia bevezetéséről.

up btc frissítés

Lehet, hogy érdekel