Bitcoin antikrisztus,

Instapaper x Erről is rég volt szó.

btcclicks stratégia cboe xbt bitcoin futures kereskedelmi adatok

Megszűnik-e a készpénz és megszűnnek-e a különböző valutanemek? A Jelenések könyvének egy bizonyos részletét olvasva a válasz elég egyértelmű igen, ugyanakkor a téma kapcsán az embernek inkább a csipbeültetés jut eszébe, pedig a pénzvilág digitalizálása is szorosan kapcsolódik ehhez.

bitcoin trading vs holding dupla bitcoin script

Megmondom őszintén, hogy én se sokat elmélkedtem erről mostanában, illetve most sem teszem, de azért az alábbi hírről jó tudni, ha figyelemmel akarjuk kísérni a fejleményeket, mégpedig tenni mindezt azért, hogy a nagyvilág eseményeit riadt értetlenséggel szemlélő társainkat megnyugtassuk: minden jó, ha a vége jó, márpedig ennek a történetnek, egy-két hegynek is beillő bukkanót követően, nagyon jó vége lesz.

A hír tehát annyi, bitcoin antikrisztus a svéd központi bank komolyan fontolóra vette a Bitcoin hivatalos valutaként történő használatátteszi mindezt a készpénzforgalom drasztikus csökkenésére való tekintettel, ami, mint tudjuk, Svédországban komoly méreteket öltött.

bitcoin scalping stratégia btc bcc tradingview

A becslések szerint tavaly a kiskereskedelmi tranzakciók mindössze 15 százaléka történt készpénzben, ami hez képest 40 százalékos esést jelent. Szakemberek szerint a nagymértékű csökkenés nagyrészt az egyre népszerűbb mobilos fizetési módszereknek köszönhető. A Riksbank nincs egyedül.

coinmarketcap btc usd btc usd chart tradingview

Ezek a rendszerek számítógépes hálózatokon futnak betéti btc revolut központi hatóságok bankok helyett, ezek hagyják jóvá és rögzítik a tranzakciókat egy megosztott, szinte feltörhetetlen adatbázis segítségével. Egyre több központi bankban gondolják, hogy ez a rendszer valóban képes lehet végleg leváltani a készpénzt, de addig is hatékonyabbá bitcoin antikrisztus más fizetési rendszereket.

Sok egyebet lehetne még írni a témáról, de a lényeg szempontjából talán ennyi is elég, illetve még érdemes megemlíteni, hogy Kína is ebbe az irányba kacsintgat, egyelőre csupán azt fontolgatva, hogy a jüannal párhuzamosan a digitális valutát is bevezetnék, bár egyelőre óvatosan bánnak a kérdéssel.

kraken bitcoin margin trading ingyenes bitcoin minden percben

Total:

Lehet, hogy érdekel