Bitcoin amex

Az American Express 'Venture Arm kriptovaluta kereskedési platformba invesztál

Bitcoin Ethereum News Az American Express szerint kockázati ága, az Amex Ventures befektetett a Falconx kriptovaluta kereskedési platformba, amely az intézményi kereskedési ügyfelek kiszolgálására összpontosít.

most kapjon ingyenes bitcoint befizetési kriptó

Az Amex befektetése, amelyet a bitcoin rekordszámú bitcoin amex jelentettek be, aláhúzza a hitelkártya-kibocsátó azon vágyát, hogy bevásárolja a kriptovaluták iránti növekvő intézményi érdeklődést. Az Amex Venture hosszú távú érdekeltsége a kriptók iránt Egy jelentés szerint az Amex Ventures megszerezte a Falconx részesedését a kriptovaluták ismeretlen évekig tartó vizsgálatának a csúcspontja.

scam bitcoin aussie rendszer 0 1 bitcoin usd

A bejelentést követően tett kommentárokban Harshul Sanghi, az Amex globális vezetője röviden ismerteti a pénzügyi szolgáltató óriás kriptográfiai startupok iránti érdeklődését. Mondja: Az Amex Ventures induló vállalkozásokba fektet be, hogy jobban megértsék a fizetési ökoszisztéma feltörekvő területeit.

crypto exchange szoftver nyílt forráskódú bitcoin cme kereskedelem

Azóta a Falconx arról számol be, hogy a bevételei jelentősen megnőttek, és a platform most havonta mintegy 3 milliárd dolláros tranzakcióval bonyolítja le és intézményi ügyféllel rendelkezik.

Bitcoin bevételi részesedés ugyanez a jelentés idézi Raghu Yarlagaddát, a Falconx vezérigazgatóját és társalapítóját, aki azt állítja, hogy az induló vállalkozás "egyre több hagyományos szolgáltatót és fedezeti alapokat kezdett érdekelni a kriptopénzek iránt". Ez utóbbi bejelentett érdeklődése vélhetően a jelenlegi kriptopiaci bikafuttatás kulcsfontosságú mozgatórugója.

bitcoin trading elon musk bitcoin hatás a gazdaságra

Bitcoin amex növekedés Amint arról a News. Mivel sok bitcoinos arra számít, hogy a BTC ára továbbra is drágulni fog, túllépve korábbi ellenállási szintjét, várhatóan több intézményi befektető is csatlakozik a kriptográfiai vásárlási és tartási őrülethez. Mi a véleménye arról, hogy az Amex Ventures megszerezte a Falconx részesedését?

btc órák egyiptom ágak bitcoin broker london

Mondja el, mit gondol a megjegyzések részben. Ez nem közvetlen vétel vagy felkérés vételi vagy eladási ajánlatra, vagy bármely termék, szolgáltatás vagy vállalat ajánlása vagy jóváhagyása. A Bitcoin.

bitcoin profit forum overie bitcoin színes érmék

Sem a társaság, sem a szerző nem felel közvetlenül vagy közvetve a károkért vagy veszteségekért, amelyeket okozott vagy állítólagosan okozott a cikkben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata, illetve az azokkal való függőség.

Lehet, hogy érdekel