Bitcoin adam. "Adam Back" címke | BitcoinBázis

bitcoin adam

Az es években, amikor a mozgalom valóban beindult, Európában bitcoin adam, így csak ezeken a San Francisco-öböl térségében vettem részt személyes cypherpunk találkozókon. Abban az időben nemcsak a The Cryptography Mailing list volt, ahol Nakamoto először publikált, hanem sok más lista is, ahol Nick Szabo, Wei Dai, Hal Finney és mások gyakran beszéltek az e-készpénzről.

Néhányan fizikailag az bitcoin adam környékén voltak — szerintem Szabo például részt vehetett a cypherpunkok személyes találkozóin az öböl térségében, a Cypherpunks levelezőlista társalapítói, Eric Hughes, John Gimore és késő május Timothy mellett. Az adatvédelem, az anonimitás, az egyéni szabadság és a digitális kontroll a matematika és a programozás mellett aktuális téma volt a cypherpunk számára.

  1. Adam vissza a Satoshi e-mailekre, az adatvédelmi aggályokra és a Bitcoin korai napjaira
  2. Crypto diagramok mutatókkal
  3. "Adam Back" címke | BitcoinBázis
  4. Nakamoto a Bitcoint
  5. Adam Back, Blockstream alapítót nevezi meg egy új videó a Bitcoin feltalálójának
  6. Magyarországon állítanak szobrot először a Bitcoin titokzatos feltalálójának - Rakéta
  7. К концу трапезы за пределами их маленького освещенного мирка стало уже совершенно темно, и на самой границе света и тьмы Олвин заметил какие-то движущиеся тени -- это обитатели леса выползали из своих дневных укрытий.

Chaum leghíresebb DigiCash-ja, a B-Money Wei által kifejlesztett és a Bit-Gold Szabo fejlesztette mellett számos más homályos cikk is található a témában, és Satoshi referenciákat küldtem páruknak, amelyek a munka ban.

Említettem néhányat a sajátomban es cikk Hashcashról és néhány korábbi munkabiztonsági papír, mint Cynthia Dwork és Moni Naor, sőt korábbi kapcsolódó dokumentumok. Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy volt Hal Finney újrafelhasználható munkabizonyítása vagy RPoW, amely megelőzte a Bitcoin et. Sok anonim és álnéven álló személy beszélt témákról a Cypherpunk listákon, beleértve az e-cash témát is.

Talán ez a fő szó a Bitcoin-ról bitcoin adam előtte elhangzott javaslatokból.

Néhányan a Cypherpunk listáin megpróbáltuk feltölteni az értéket a Chaum DigiCash bemutatószerverére, ahol érméket lehetett e-mailben kapni, és megígérték neki, hogy nem bocsátanak ki több mint 1 millió darab belőle. Mik az elvek?

Bitcoin - Unmasking Satoshi Nakamoto

Javasoltam, hogy Satoshi nézzen utána a B-Money-nak, amiről akkor úgy tűnt, hogy nem tudott, és szerintem így került a papírba a B-Money.

Kicsit központosított, de érdekes. Valószínűleg nem olyan bitcoin adam voltak tisztában a MicroMint papírral és még kevésbé a B-Money felírási digitális valuta bitcoin adam. Bár tisztában voltam Szabo munkájával, történetesen nem küldtem neki utalást a Bit-Goldra.

Körülbelül akkor, amikor a szoftver megjelent, Satoshi elküldte nekem, de ebben nem segítettem neki. Halal még soha nem találkoztam személyesen, de nagyon megtetszett a találmánya, és élveztem a témák megvitatását a ciprusok listáján vagy e-mailben vele.

bitcoin adam

De úgy tűnik, hogy Satoshi először a program megírása előtt programozta a Bitcoin-t, és valószínűleg ő maga is. Röviddel a megjelenése után Hal megpróbálta használni a Bitcoin-ot, és összefoglalót írt arról, hogyan működik a levelezőlistán, majd ezt követően visszatértem a Bitcoin elemzéséhez.

bitcoin adam

Tehát később bizalmas tranzakciókat és Schnorr-aláírásokat, valamint néhány más ötletet javasoltam. A Bitcoinban nem megvalósított adatvédelmi kérdések megoldása érdekében ban javaslatot tettünk olyan oldalláncok létrehozására, mint például a Liquid, a funkciók megvalósításának elősegítése, a velük kapcsolatos tapasztalatok és bizalom megszerzése, valamint a kompromisszumok érvényesítése érdekében.

Hírlevél feliratkozás

Később megalapítottam a Blockstream-t Greg Maxwell-lel, Pieter Wuille-nel és másokkal, hogy fejlesszem ezt a technológiát, és végpontok között használható legyen. A netikett azt diktálja, hogy engedély nélkül ne osszunk meg e-maileket, és nem kérdeztem meg, hogy Satoshi jól jár-e a személyes e-mailek felfedésével.

The Author has not filled his profile.

bitcoin adam

Lehet, hogy érdekel