Bitcoin 1000

  1. Legnagyobb bitcoin tartók
  2. И вы недооцениваете возможностей и сил человеческого сознания, если полагаете, будто барьеры, которые удерживают жителей Диаспара в границах города, не могут быть устранены.
  3. Bitcoin trader pitch a dragons den-en

Igen, kedden a bitcoin ára 10 dollár körül alakult UTC kor, majd kor dollárra esett. Ez a szédületes dolláros csökkenés minden bizonnyal a bitcoin kereskedőknek és tulajdonosoknak kapkodta a fejét, különösen, ha a hatalmas mennyiség — dollár — öt perc alatt csökkent. Forrás: CoinGecko Tekintettel arra, hogy a bitcoin piac továbbra bitcoin 1000 viszonylag éretlen és anarchikus, soha nem tudjuk pontosan meghatározni a flash-összeomlás pontos okát.

Három erős jelölt van azonban, hogy miért történt: a BTC-t kidobó bányászok, a bálnák által felszámolt hosszú szerződések és az irracionalitás. Valószínűleg ez a három tényező játszotta egymást, aminek következtében a hirtelen merülés éles eséssé vált.

PRO LEVEL: HOW TO TURN $1,000 INTO $100,000 TRADING BITCOIN

És együttvéve: az a tény, hogy ilyen merülést okozhatnak, ismételten rámutat arra, hogy a kriptopénz-piacok milyen volatilisek lehetnek.

A Bitcoin árát a bányászok küzdik Nem is olyan régen a bitcoin befejezte harmadik felezési eseményét.

Nincs megállás, új történelmi csúcson a bitcoin Portfolio Cikk mentése Megosztás Folytatódik ma a bitcoin eszement ralija, így ismét történelmi csúcsra került az árfolyam, az elmúlt hetekben már sokadik alkalommal. A mai emelkedéssel a bitcoin már tényleg csak karnyújtásnyira van attól, hogy a kriptodeviza piaci kapitalizációja elérje az milliárd dollárt.

A felezés idején a bitcoin ára nem szenvedett jelentős csökkenést. Most azonban úgy tűnik, hogy az anyagilag sújtott bányászok végre megterhelték a bitcoin nyomását, az eladás mellett döntöttek, amikor az árak rövid távon magasak. Valójában lényegében ez az elmélet, amelyet a CryptoQuant dél-koreai analitikai vállalat vezérigazgatója, Ki Young Ju tett fel.

Vélemények

Más szavakkal, közvetlenül a bitcoin árának csökkenése előtt mozgatja a BTC-t. Forrás: Twitter Bálnák és a hosszú pozíciókat felszámoló intézmények A bányászokon kívül más nagy mozgások is tapasztalhatók bitcoin 1000 a bitcoin hosszú szerződések felszámolásával.

bitcoin 1000

Alapvetően nagyobb kereskedők egyre inkább hosszú pozíciókat vett fel a Bitcoin felére készülve. A felezés következtében egyre növekvő árfolyamra számítottak, és arra számítottak, hogy a bitcoin ára tovább emelkedik.

bitcoin 1000

Amikor azonban a bitcoin árfolyama június 2-án elkezdett esni, a nagyobb kereskedők által tartott hosszú pozíciókat szinte azonnal felszámolták. Ez még tovább csökkentette a bitcoin árfolyamát, és megmagyarázta, bitcoin 1000 volt ilyen hirtelen zuhanás. Forrás: Twitter Természetesen ez nem magyarázná meg, hogy mi indította el a hanyatlást, de mégis figyelembe veszi, hogy miért nagyították fel ilyen drámai módon.

bitcoin 1000

Egy pillanatban a felszámolások elmaradása miatt a bitcoin bitcoin digitális pénznemrendszer a BitMEX-en dollár felett volt a többi tőzsdén. Sok tőkeáttételes ügyletet látunk a kriptopiacokon, és ez a tőkeáttétel rendkívüli korrekciókhoz vezethet a nagy volatilitású időszakokban.

bitcoin 1000

Ez azt jelenti, hogy ha ezeket a pozíciókat felszámolják, akkor a bitcoin ára esni fog. Likviditás és irracionalitás Végül egy olyan piacon, amely továbbra is viszonylag illikvid és éretlen, továbbra is szerepet kell játszani az irracionalitás és a félelem szempontjából.

bitcoin 1000

Például, a forex piac napi volumene világszerte 6,6 billió dollár körül mozog. Leegyszerűsítve: a bitcoin még mindig meglehetősen kicsi piac. Mint ilyen, a mozgások drámai módon felerősíthetők és megsokszorozhatók. Ezért lehet a határidős szerződések felszámolásának olyan éles hatása az árra, ugyanez vonatkozik a nagy bányaállományokra, ha eladják.

Ugyanakkor a bitcoin relatív likviditása azt jelenti, hogy az irracionalitásnak és a félelemnek nagyobb szerepe van a bitcoin árának meghatározásában. Ha a kereskedők mozgást látnak a bitcoin árában, és attól tartanak, hogy ez egy kifejezett zuhanás kezdete lehet, akkor nagyobb eséllyel adnak el.

Account Options

Ráadásul a bitcoin eladása nagyobb hatással lesz a bitcoin árára, ami viszont még több kereskedőt ösztönözhet arra, hogy utánuk adjon el. Ez a három tényező együttesen hozzájárult a június 2-i áreséshez.

bitcoin 1000

Tekintettel arra, hogy az elkövetkező hónapokban továbbra is nyomás alatt álló bányászokat és növekvő hosszú pozíciókat láthatunk, hasonló villanás-összeomlásokat is tapasztalhatunk.

Tehát maradjon biztonságban. The Author has not filled his profile.

Не было никакой необходимости тратить месяцы и годы, осматривая Диаспар изнутри -- комнату за комнатой и коридор за коридором. Со своей превосходной новой смотровой позиции он мог, словно на крыльях, облететь весь внешний периметр города и .

Lehet, hogy érdekel